Застосування підходів мультикласифікації для встановлення діагнозу дерматологічних захворювань - Порхун, О.В. (Искусственный интеллект, 2013)
У даній статті розглядаються існуючі підходи для вирішення задачі мультикласифікації з використанням моделі нейронної мережі «багатошаровий персептрон» та описано застосування розробленої системи мультикласифікації з реалізацією описаних підходів для вирішення задачі визначення діагнозу захворювання пацієнтів в галузі дерматології. В статье рассматриваются существующие подходы для решения задачи мультиклассификации с применением модели нейронной сети «многослойный персептрон», описано применение разработанной системы мультиклассификации с реализацией описанных подходов для решения задачи определения диагноза заболеваний пациентов в области дерматологии. In the article the existent approaches for solving Multiclass Learning Problems with usage multilayer perceptron are considered and application of the developed multi-classification system implementing the described approaches for determining the dermatology diseases of patients is described.