Аналіз текстури фрактографічних зображень на основі спектра фрактальних розмірностей Реньї - Журавель, І.М. (Искусственный интеллект, 2013)
У статті досліджено застосування спектра фрактальних розмірностей Реньї для аналізу текстури фрактографічних зображень. Запропоновано використовувати цей підхід для класифікації типів зламів. В статье исследовано применение спектра фрактальных размерностей Реньи для анализа текстуры фрактографических изображений. Предложено использовать этот подход для классификации типов изломов. Investigated the use of the spectrum of fractal dimensions Renyi for texture analysis fraktohraphic images. Proposed to use this approach for the classification of types of fractures.