Програмне середовище моделювання росту патологічних утворень на основі динаміки Ріхарда - Марценюк, В.П.; Багрій-Заяць, О.А. (Искусственный интеллект, 2013)
У даній роботі розглянуто модель росту патологічного утворення, розвиток якого описує динаміка
Ріхарда. Запропоновано веб-інтегроване програмне середовище для моделювання розвитку патологічного
утворення, до складу якого входить бібліотека Java-класів. В данной работе рассмотрена модель роста патологического образования, развитие которого описывает
динамика Рихарда. Предложена веб-интегрированная программная среда для моделирования развития
патологического образования, в состав которого входит библиотека Java-классов. In the work there is offered the model of control for pathologic process that describe Richard dynamics. The
web- integrated software environment for modeling the level of blood pressure which includes the Java Class Library
is offered.