Задача оптимального керування компартментних систем - Марценюк, В.П.; Гандзюк, Н.М. (Искусственный интеллект, 2014)
В даній роботі розглянута задача оптимального керування компартментної системи з анестезіології у випадку лінійності та нелінійності з використанням динаміки Міхаеліса – Ментена. В данной работе рассмотрена задача оптимального управления компартментного системы по анесте- зиологии в случае линейности и нелинейности с использованием динамики Михаэлиса – Ментена. The problem of optimal control of compartmental system of anesthesiology in the case of linearity and nonlinearity by using the dynamics of the Michaelis – Menten is described.