Програмна реалізація методу індукції дерева рішень для класифікації політравм: питання обчислюваної складності - Андрущак, І.Є.; Повстяна, Ю.С. (Искусственный интеллект, 2014)
У роботі розроблено та програмно реалізовано метод індукції дерева рішень для задачі класифікації політравм на основі ряду біохімічних показників. Вивчаються питання обчислювальної складності алгоритму. Проект реалізований в середовищі Netbeans на основі Java-класів. В работе разработан и программно-реализован метод индукции дерева решений для задачи классификации политравм на основе ряда биохимических показателей. Изучаются вопросы вычислительной сложности алгоритма. Проект реализован в среде Netbeans на основе Java-классов. In this work was developed and implemented a method of inducing decision trees for classification problem polytrauma based on a number of biochemical parameters. The problems of computational complexity of the algorithm. The project was implemented in an environment based on Netbeans Java-classes.