Оператори редукцiї рiвняння Бюргерса - Почекета, О.А.; Попович, Р.О. (Доповіді НАН України, 2012)
Систематично дослiджено задачу про оператори редукцiї рiвняння Бюргерса. Наведено
нове доведення теореми про спецiальний “no-go” випадок регулярних операторiв редукцiї,
а також побудовано зображення коефiцiєнтiв цих операторiв у спецiальному випадку
через розв’язки вихiдного рiвняння. Систематически исследована задача об операторах редукции уравнения Бюргерса. Приведено
новое доказательство теоремы о специальном “no-go” случае регулярных операторов редукции, а также построено представление коэффициентов этих операторов в специальном случае через решения исходного уравнения. The problem of reduction operators of the Burgers equation is systematically studied. A new proof
of the theorem on the special “no-go” case of regular reduction operators is presented, and the
representation of the coefficients of these operators in the special case in terms of solutions of the
initial equation is constructed.