Групи, у яких нормальні замкнення циклічних підгруп мають обмежені скінченні ранги Хірша–Зайцева - Курдаченко, Л.A.; Семко, М.М. (Доповіді НАН України, 2013)
Вивчаються узагальнено розв’язнi групи з обмеженнями на нормальнi замкнення циклiчних пiдгруп. Изучаются обобщенно разрешимые группы с ограничениями на нормальные замыкания циклических подгрупп. We study the generalized soluble groups with restriction on normal closures of cyclic subgroups.