Плоска деформація тіла зі стрічковою пеленою теплових джерел або диполів - Кіт, Г.С.; Галазюк, О.В. (Доповіді НАН України, 2013)
Визначення стацiонарного температурного поля iз стрiчковою пеленою теплових джерел або диполiв зведено до розв’язання iнтегральних рiвнянь першого роду i запропоновано метод знаходження множини його розв’язкiв. За вiдомим температурним полем i рiвняннями термопружностi у перемiщеннях знайдено вирази компонент вектора
пружного перемiщення та компонент тензора температурних напружень через iнтеграли Фур’є. Определение стационарного температурного поля с ленточной пеленой тепловых источников или диполей сведено к решению интегральных уравнений первого рода и предложен метод нахождения множества его решений. По известному температурному полю и уравнению термоупругости в перемещениях найдены выражения компонент вектора упругого
перемещения и компонент тензора температурных напряжений через интегралы Фурье. The determination of the stationary temperature field in a body with a band sheet of thermal sources
or dipoles is reduced to the solution of an integral equation of the first type. The method of determination of a set of solutions of this equation is proposed. The components of the elastic displacement vector and the temperature stress tensor are found in terms of Fourier integrals with regard for the known temperature field and the thermoplasticity equation.