Опис узагальнених власних значень і узагальнених власних елементів деяких класичних операторів - Лінчук, Ю.С. (Доповіді НАН України, 2013)
В класi лiнiйних неперервних операторiв, що дiють у просторах аналiтичних функцiй,
одержано опис узагальнених власних значень та узагальнених власних елементiв оператора диференцiювання, оператора iнтегрування, оператора зсуву та оператора Помм’є. В классе линейных непрерывных операторов, действующих в пространствах аналитических
функций, получено описание обобщенных собственных значений и обобщенных собственных элементов оператора дифференцирования, оператора интегрирования, оператора сдвига и оператора Поммье. Description of the extended eigenvalues and eigenvectors of a linear differentiation operator, integration operator, shift operator, and the Pommier operator acting in the spaces of analytic functions
is obtained.