Концептуальна модель інформаційної системи "Наукові дослідження" НАПН України - Кільченко, А.В. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2014)
Представлено принципи побудови концептуальної моделі IC "Наукові дослідження" для автоматизації менеджменту наукових досліджень в НАПН України. Описано результати дослідження щодо формування полів та автоматизації обробки документів в інтегрованому середовищі MS SharePoint, яке проводилося в межах виконання НДР "Науково-методичне забезпечення інформаційної системи планування наукових досліджень в Академії педагогічних наук України на базі мережі Інтернет" Представлены принципы построения концептуальной модели ИС "Научные исследования" для автоматизации менеджмента научных исследований в НАПН Украины. Описаны результаты исследования формирования полей и автоматизации обработки документов в интегрированной среде MS SharePoint, которое проводилось в рамках выполнения НИР "Научно-методическое обеспечение информационной системы планирования научных исследований в Академии педагогических наук Украины на базе сети Интернет". Principles of construction of conceptual model of the IS «Scientific researches» are presented for automation of management of scientific researches in NAPS of Ukraine. The research results are described in relation to forming of the fields and automation of treatment of documents in the integrated environment of MS Sharepoint, which was conducted within the framework of implementation of scientific research "Scientific and methodological support of information systems planning research at the Academy of Pedagogical Sciences of Ukraine on the basis of the Internet".