Російсько-бразильські взаємовідносини в 1992 – 1999 роках - Бредіхин, А.В.; Семенов, Д.Д. (Наука. Релігія. Суспільство, 2011)
У статті розглядається проблема співпраці Росії і Бразилії в 1990-і роки і причина її відносно слабкого
розвитку. Аналізується стан російсько-бразильських зв’язків на початку 1990-х років, основні
зовнішньополітичні російські і бразильські пріоритети, їх спільні та відмінні завдання. В статье рассматривается проблема сотрудничества России и Бразилии в 1990-е годы и причина его
относительно слабого развития. Анализируется состояние российско-бразильских связей в начале 1990-х
годов, основные внешнеполитические российские и бразильские приоритеты, их общие и отличные задачи. The paper addresses to the problem of cooperation between Russia and Brazil in the 1990’s and the reason for
their relatively underdeveloped. It examines the state of Russian-Brazilian relations in the early 1990’s, the
major Russian and Brazilian foreign policy priorities, their common and different challenges.