Діяльність органів державної влади та управління України щодо нормативно-правового та організаційного забезпечення міжнародного співробітництва у боротьбі з кіберзлочинністю - Зозуля, Є.В. (Наука. Релігія. Суспільство, 2011)
У статті розглянуто питання діяльності органів державної влади та управління України щодо нормативно-
правового та організаційного забезпечення міжнародного співробітництва протидії злочинності у сфері
високих технологій. Проаналізовано формування нормативно-правової бази, особливості державної політики
у сфері організаційно-правового забезпечення входження нашої держави у світове інформаційне суспільство,
форми міжнародного співробітництва у боротьбі з кіберзлочинністю. В статье рассмотрен вопрос деятельности органов государственной власти и управления Украины относительно
нормативно-правового и организационного обеспечения международного сотрудничества в противодействии
преступности в сфере высоких технологий. Проанализировано формирование нормативно-правовой базы,
особенности государственной политики в сфере организационно-правового обеспечения вхождения нашего
государства в мировое информационное сообщество, формы международного сотрудничества в борьбе с
киберпреступностью. In the article it is considered the question of activity of state authorities and administration of Ukraine concerning
legal and organizational support for international cooperation in combat against crime in the sphere of high
technologies. It is analyzed the formation of the regulatory framework, state policy peculiarities in the organizational
and legal support of entering our country in the world information community, forms of international cooperation in
combating against cybercrime.