[Рец. на кн.]: Мельничук O. A. Соціальне страхування в радянській Україні (20-30-ті pp. XX ст.) - Романюк, І. (Україна ХХ ст.: культура, ідеологія, політика, 2009)
Рецензія на книгу: Мельничук O. A. Соціальне страхування в радянській Україні (20-30-ті pp. XX ст.). - Вінниця: «Едельвейс і К», 2009. - 372 с.