Соціальна складова реформ М. Хрущова - Янковська, О. (Україна ХХ ст.: культура, ідеологія, політика, 2011)
Проаналізовано причини та дії державних і партійних органів у соціальній сфері, що внаслідок їх у країні сформувався звичаєвий мінімум добробуту пересічних громадян, яким влада відтоді вже не могла нехтувати. Проанализированы причины и действия государственных и партийных
органов в социальной сфере, в результате которых в стране сформировался
минимум благосостояния простых граждан, которым с той поры власть
уже не могла пренебрегать. Reasons of actions and actions of state and partisan organs in social sphere
were analyzed in the article. It has resulted in the formation of a common wealth
minimum for average citizen, which from that time authorities couldn’t have
forgotten.