Кількісно-якісні показники науково-педагогічної інтелігенції України доби «відлиги» (на прикладі істориків) - Булгакова, О. (Україна ХХ ст.: культура, ідеологія, політика, 2011)
В статті на прикладі істориків розглядаються кількісно-якісні характеристики складу науково-педагогічної інтелігенції України. В статье на примере историков рассматриваются количественно-качественные характеристики состава научно-педагогической интеллигенции Украины. In the article on the historians considered quantitative and qualitative
characteristics of scientific and pedagogical intelligentsia in Ukraine.