Деякі типи поведінки низових партійно-радянських працівників після звільнення окупованих територій України (на прикладі Чернігівської області) - Подкур, Р. (Україна ХХ ст.: культура, ідеологія, політика, 2012)
У статті на основі опублікованих матеріалів та виявлених архівних
документів проаналізовані окремі типи поведінки низових партійно-радянських працівників після звільнення від нацистської окупації території
Чернігівської області. В статье на основе опубликованных материалов и выявленных архивных
документов проанализированы отдельные типы поведения низовых партийно-советских работников после освобождения от нацистской оккупации территории Черниговской области. In this article, based on published materials and archival documents revealed
analyzed individual behaviors grassroots party and Soviet workers, after the
liberation from Nazi occupation of the territory of Chernihiv region.