Хрущовський стиль управління в оцінках сучасників - Крупина, В. (Україна ХХ ст.: культура, ідеологія, політика, 2012)
Стаття присвячена оцінкам управлінського стилю М. Хрущова його
сучасниками, управлінцями різних рангів. Указується на два умовні періоди
в управлінні країною М. Хрущовим. Статья посвящена оценкам управленческого стиля Н. Хрущева его
современниками, управленцами разных рангов. Указывается на два условные периода в управлении страной Н. Хрущевым. The article is devoted to style of government M. Khruschev in opinion of his
contemporaries, officials of different level. It is indicated on two conditional
period in the M. Khruschev’s period.