Вміст мікроелементів у плазмі крові хворих при розвитку пухлинних процесів - Коваленко, О.В.; Холодна, Л.С.; Сенін, С.А.; Любченко, Г.А.; Гридіна, Н.Я. (Доповіді НАН України, 2013)
Дослiджено вмiст мiкроелементiв плазми кровi у хворих при розвитку пухлинних процесiв. Встановлено, що за умов розвитку пухлинних процесiв у сироватцi кровi хворих вiдбуваються змiни мiкроелементного балансу. Исследовано содержание микроэлементов плазмы крови у больных при развитии опухолевых
процессов. Установлено, что при развитии опухолевых процессов в сыворотке крови больных
происходят изменения микроэлементного баланса. The results of studies of the content of trace elements in blood plasma in patients with tumor
development processes are presented. It is found that, under conditions of tumor processes, the
changes of the microelement balance occur in blood serum of patients.