Реформи в УРСР у соціальній сфері (1950–1960-ті рр.): житлове забезпечення - Янковська, О.; Бачинський, Д. (Україна ХХ ст.: культура, ідеологія, політика, 2013)
На основі архівних знахідок, законодавчих і підзаконних актів, чинних
протягом досліджуваного періоду, та сучасних наукових публікацій в
статті висвітлюється ґенеза і реалізація програми масового житлового
будівництва в УРСР середини ХХ ст. На основе архивных находок, законодательных и подзаконных актов, действовавших
в течение исследуемого периода и современных научных публикаций в статье освещается генезис и реализация программы массового жилищного строительства в УССР
середины ХХ в. On the basis of archival findings, legislative and regulatory acts in force during the studied
period and new scholarly publications, the article highlights genesis and implementation of a
housing construction program in the USSR in the mid-twentieth century.