Наш Володимир Сосюра: «віра в світле майбутнє» (асоціативні нотатки на берегах прочитаного) - Гуржій, О. (Україна ХХ ст.: культура, ідеологія, політика, 2013)
У статі подається авторський погляд на деякі сторінки життя і
творчості українського письменника Володимира Сосюри. В статье предлагается авторский взгляд на некоторые страницы жизни и
творчества украинского писателя Владимира Сосюры. In the article, the author has proposed his own interpretation of some aspects of life and
works of Ukrainian poet Volodymyr Sosiura.