Просторові координати історичної реальності - Онопрієнко, В.І.; Черевичний, Г.С. (Наука та наукознавство, 2013)
Рецензія на книгу: Верменич Я.В. Локальна історія як науковий напрям: традиції й інновації / Наук. ред. В.А. Смолій. – К.: Інститут історії України НАН України, 2012. – 284 с.