Законодавча підтримка науки та інновацій в Україні: проблеми та шляхи їх вирішення - Гриневич, Л.М. (Наука та наукознавство, 2013)
Виступ голови Комітету Верховної Ради України з питань науки та освіти на міжнародному симпозіумі «Ставлення суспільства і держави до науки в умовах сучасних економічних криз: тенденції, моделі, пошук шляхів поліпшення взаємодії», З червня 2013, Київ