Електронна промисловість України: історія, сучасність, перспективи - Романенко, В.А. (Наука та наукознавство, 2013)
Визначено передумови формування електронної промисловості в Україні. Досліджено стан електронної промисловості на початку 90-х років ХХ ст. та її подальшу динаміку на протязі останніх 20-ти років. Окреслено перспективи розвитку електронної промисловості в Україні та заходи з її підтримки. Определены предусловия формирования электронной промышленности в Украине. Исследовано состояние электронной промышленности в начале 90-х годов ХХ в. и ее дальнейшую динамику в последние 20 лет. Очерчены перспективы развития электронной промышленности в Украине и меры по ее поддержке. Factors for building up electronic industry in Ukraine are identified. The electronic industry performance at early 90s of the past century and its subsequent tendency in the latest 20 years is studied. Future prospects of electronic industry in Ukraine and measures on its support are outlined.