В.С. Будник та його науково-конструкторська школа - Савчук, В.С. (Наука та наукознавство, 2013)
Наведено основні відомості про життєвий шлях видатного ракетобудівника, вченого та конструктора Василя Сергійовича Будника. З’ясовано його роль у створенні науково-конструкторської школи з ракетобудування та її внесок у розвиток ракетно-космічної галузі й обороноздатності держави. Висвітлено основні напрями творчої діяльності В.С. Будника на різних етапах його життя і діяльності. Приведены основные сведения о жизненном пути выдающегося ракетостроителя, ученого и конструктора Василия Сергеевича Будника. Определена его роль в создании научно-конструкторской школы ракетостроения и ее вклад в развитие ракетно-космической отрасли и обороноспособность страны. Освещены основные направления творческой деятельности В.С. Будника на разных этапах его жизни и деятельности. Key information about the life path of Vasyl’ S.Budnik, an outstanding rocket builder, scientist and designer, is given. His role in creating research and design school in rocket building and his contribution in the national aircraft industry and defense capacity building is shown. Main fields of his work at various phases of his life are highlighted.