Історія досліджень оптичного запису інформації в Україні (друга половина ХХ ст.) - Колтачихіна, Ол.Ю. (Наука та наукознавство, 2013)
У статті проведено аналіз історії досліджень оптичного запису інформації в Україні у другій половині ХХ ст. крізь призму її ключових результатів та у світовому контексті. В статье проведен историко-научный анализ истории исследований оптической записи информации в Украине во второй половине ХХ в. сквозь призму ее ключевых результатов и в мировом контексте. The article contains analysis of the history of studies in optical recording of information in Ukraine in the second half of 20 century, made through the prism of its key results and in the global context.