Ювілейна сесія Загальних зборів НАН України та інші заходи, присвячені 90-річчю від дня народження академіка В. М. Глушкова - Пилипенко, О.П.; Жабін, С.О. (Наука та наукознавство, 2013)
У рік свого 95-річного ювілею Національна академія наук України вшанувала пам’ять багатьох своїх видатних членів, а особливо – засновника Академії Володимира Івановича Вернадського та засновника вітчизняної кібернетики Віктора Михайловича Глушкова. Ювілейна сесія Загальних зборів НАН України (що є вищою формою вшанування Академією свого члена), присвячена 90-річчю від дня народження академіка В.М. Глушкова, відбулася 12 вересня 2013 р. у Великому конференц-залі НАН України.