Визначення загроз національній безпеці України, що походять від стану науково-технологічної сфери. Ч.1 - Маліцький, Б.А. (Наука та наукознавство, 2013)
У статті системно представлено зміст, стан та шляхи вирішення проблем нейтралізації загроз національній безпеці України, що стосуються науково-технологічної сфери. В статье системно представлены содержание, состояние и пути решения проблем нейтрализации угроз национальной безопасности Украины, касающихся научно-технологической сферы. Systematic description of threats to the national security of Ukraine, originating from poor performance of science & technology sector is given, with outlining ways for their alleviation.