Міжнародний науковий конгрес "Інформаційне суспільство в Україні" - Жабін, С.О. (Наука та наукознавство, 2013)
29 жовтня 2013 р. у приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» було проведено Міжнародний науковий конгрес “Інформаційне суспільство в Україні”.