Ювілейна сесія Загальних зборів Відділення інформатики НАН України, присвячена 100-річчю від дня народження академіка НАН України О. І. Кухтенка, Київ, 18 березня, 2014 р. - Жабін, С.О. (Наука та наукознавство, 2014)
18 березня 2013 р. у конференц-залі Інституту кібернетики ім. В.М. Глушкова було проведено ювілейну сесію, присвячену пам’яті академіка НАН України Олександра Івановича Кухтенка – відомого вченого в галузі інформатики, технічної кібернетики, теорії інваріантності, автоматичного керування та теорії систем.