Щодо системи фінансування науки України - Гриневич, Л.М. (Наука та наукознавство, 2014)
Виступ голови Комітету Верховної Ради України з питань освіти і науки на сесії Загальних зборів НАН України. Report of the Head of the Parliamentary Committee on Education and Science at the Session of the General Meeting of the NAS of Ukraine.