Идеи Г.М. Доброва об организации науки - Блажевич, Н.А. (Наука та наукознавство, 2014)
В статье рассматриваются идеи Г.М. Доброва относительно функционирования научных институтов в контексте проблем приоритетов науки, основ научной политики, прогнозирования и перестройки науки. Розглядаються ідеї Г.М. Доброва щодо функціонування наукових інститутів у контексті проблем пріоритетів науки, основ наукової політики, прогнозування та перебудови науки. The article is a review of G. M. Dobrov’s ideas of on operation of research institutes from the perspective of science priorities, science policy principles, forecasting and transformation of science.