Структурний аналіз інноваційної діяльності підприємств України - Жерновий Д.В. (Наука та наукознавство, 2014)
Розглянуто структурні аспекти інноваційної активності вітчизняних компаній на основі даних обстеження інноваційної діяльності підприємств України за 2010 – 2012 рр. Визначаються особливості інновацій у сфері послуг і, зокрема, у виробництві наукоємних послуг. Аналізується географія ринків збуту і співробітництва з питань інноваційної діяльності українських підприємств. Рассмотрены структурные аспекты инновационной активности отечественных компаний на основе данных обследования инновационной деятельности предприятий Украины за 2010 – 2012 гг. Определяются особенности инноваций в сфере услуг и, в частности, в производстве наукоемких услуг. Анализируется география рынков сбыта и сотрудничества украинских предприятий по вопросам инновационной деятельности . Structural components of the innovation activity at Ukrainian companies are analyzed on the basis of data from the innovation survey of Ukrainian enterprises over 2010 –2012. Peculiarities of innovation in the service sector, especially high tech services, are outlined. The analysis covers the geography of innovation-specific distribution and cooperation of Ukrainian enterprises.