Академик В. П. Шестопалов. Научные достижения и ученики - Костенко, А.А.; Масалов, С.А.; Мележик, П.Н. (Наука та наукознавство, 2014)
Статья освещает жизнь и деятельность выдающегося ученого и организатора науки, основателя научной школы в области теории дифракции и ее приложений академика НАН Украины Виктора Петровича Шестопалова Стаття висвітлює життя та діяльність видатного вченого та організатора науки, засновника наукової школи в галузі теорії дифракції та її застосувань академіка НАН України Віктора Петровича Шестопалова A story of the life and work of V.P. Shestopalov, an academician of the NAS of Ukraine, an outstanding scientist and science organizer, the founder of the academic school in the field of diffraction theory and its applications.