VIII Всеукраїнський фестиваль науки - Жабін, С.О. (Наука та наукознавство, 2014)
14 травня 2014 р. у Національному комплексі «Експоцентр України» відбулося урочисте відкриття VIII Всеукраїнського фестивалю науки. Організаторами фестивалю виступили: Національна академія наук України, Міністерство освіти і науки України, Державне агентство з питань науки, інновацій та інформатизації України, Національний центр «Мала академія наук України», Національна академія медичних наук України, Національна академія правових наук, Національна академія аграрних наук України, Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Національний технічний університет України «КПІ» та Національна академія мистецтв України.