Інтелектуальна власність у наукоємних виробництвах і оборонній сфері в системі національної безпеки - Андрощук, Г.О. (Наука та наукознавство, 2014)
Розглянуто стан та проблеми охорони інтелектуальної власності в наукоємних виробництвах – фармацевтичній галузі та оборонно-промисловому комплексі України в системі національної безпеки. Рассмотрены состояние и проблемы охраны интеллектуальной собственности в наукоемких производствах – фармацевтической отрасли и оборонно-промышленном комплексе Украины в системе национальной безопасности. Problems of intellectual property protection in high tech industrial sectors in Ukraine, by case of pharmaceutical industry and military industrial complex, are discussed in the context of the national security system.