Конференція істориків науки і техніки в Коростені - Константинов, В.О. (Наука та наукознавство, 2014)
Проведення Всеукраїнських наукових конференцій «Актуальні питання історії науки і техніки» розпочалося в 2002 р. Чергова, XIII, конференція відбулася 16–18 жовтня 2014 р. у Древлянській столиці – м. Коростені Житомирської області. Організаторами цього наукового зібрання виступили Центр пам’яткознавства НАН України і Українського товариства охорони пам’яток історії та культури (УТОПІК), Центр досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки (ЦДПІН) ім. Г. М. Доброва НАН України та Коростенська міська рада.