Бібліотека Народова у Варшаві: традиція і сучасність - Тхужевська-Кабата, Х. (Національна бібліотека України ім.В.І.Вернадського, 2006)
Висвітлено історію й особливості розвитку Бібліотеки Народової у Варшаві. Зазначено, що Бібліотека Народова - це центральна книгозбірня держави, архів польської писемності, національний бібліографічний, науковий та видавничий центр.