Доказательство сходимости итерационного метода решения задачи комбинаторной оптимизации игрового типа на размещениях - Емец, О.А.; Ольховская, Е.В. (Кибернетика и системный анализ, 2013)
Розглянуто задачу комбінаторної оптимізації ігрового типу за умови, що на стратегії одного з гравців накладаються обмеження, визначені розміщеннями. Пропонується теоретичне обґрунтування ітераційного методу розв язування комбінаторних оптимізаційних задач. The paper considers a combinatorial optimization problem of game type where constraints determined by arrangements are imposed on the strategies of one player and proposes a theoretical grounding for the iteration method of the solution to combinatorial optimization problems