Метод быстрого таймерного кодирования текстов - Скуратовский, Р.В. (Кибернетика и системный анализ, 2013)
Розроблено статистично-орієнтований метод стискання даних з застосуванням нетрадиційного таймерного шифрування, а також необхідні оцінки складності. Метод може застосовуватись для стискання SMS повідомлень. Зроблено ймовірнісно-статистичний аналіз та отримано оцінки його ефективності. Розрахована швидкість архівування даних є найбільшою серед світових аналогів. Отримано часову складність О(n²) , за допомогою якої з урахуванням частоти генератора тексту легко отримати час архівування. A statistics-oriented data compression method based on unconventional timer encryption is developed. Necessary complexity estimates are made. The method can be used to compress sms messages. A probabilistic analysis is performed and its efficiency is evaluated. The theoretical data compression rate is the world’s highest. The time complexity O(n²) is determined, which can be used to find the archiving time taking into account the frequency of the text generator.