Усовершенствованный тест k-мерности для булевых функций - Алексейчук, А.Н.; Конюшок, С.Н. (Кибернетика и системный анализ, 2013)
Запропоновано ймовірнісний тест k-вимірности булевих функцій, який має меншу трудомісткість та характеризується меншою ймовірністю помилки першого роду (при такій самій верхній межі ймовірності помилки другого роду) порівняно з аналогічним раніше відомим тестом. A probabilistic test of k-dimensionality for Boolean functions is proposed. The test has less time complexity and is less likely to be characterized by a first kind error probability (at the same upper bound of the second kind error probability) compared to the previously known test.