Стохастическое моделирование полного цикла однопродуктовой макроэкономики роста - Бойчук, М.В.; Семчук, А.Р. (Кибернетика и системный анализ, 2013)
Запропоновано стохастичну модель повного циклу однопродуктової макроекономіки зростання, проведено її дослідження та на модельному прикладі проведено числове моделювання. A stochastic modeling of a full cycle of the single-component macroeconomics of growth was proposed, was conducted her research and was carried out the numerical modeling on the modeling example.