Случайная эволюция в схеме асимптотически малой диффузии с марковскими переключениями - Кийковская, О.И.; Чабанюк, Я.М. (Кибернетика и системный анализ, 2013)
Побудовано граничний експоненційний генератор для випадкової еволюції в схемі асимптотично малої дифузії, використовуючи малий параметр серій та розв’язок проблеми сингулярного збурення для рівномірно ергодичного марковського процесу. We construct a limit exponential generator for random evolution in an asymptotically small diffusion scheme using a small parameter of series and solution of the singular perturbation problem for a uniformly ergodic Markov process.