Математическое моделирование динамики аномальных миграционных полей в рамках модели распределенного порядка - Булавацкий, В.М.; Кривонос, Ю.Г. (Кибернетика и системный анализ, 2013)
Виконано математичне моделювання динаміки локально-нерівноважного у часі геоміграційного процесу в насиченому сольовим розчином геопористому середовищі на основі субдифузійної моделі, що описується системою рівнянь розподіленого порядку. The paper addresses the mathematical modeling of the dynamics of a locally nonequilibrium (in time) geomigration process in a geoporous environment saturated with a salt solution, on the basis of a sub-diffusion model described by a system of equations of distributed order.