Бессеточный метод решения нестационарных задач теплопроводности с использованием атомарных радиальных базисных функций - Колодяжный, В.М.; Лисин, Д.А. (Кибернетика и системный анализ, 2013)
Розглянуто безсітковий метод розв’язання 3D нестаціонарних крайових задач теплопровідності, що реалізується завдяки ітераційнiй схемi на основі комбінації методу подвійного заміщення та методу фундаментальних рішень з використанням атомарних радіальних базисних функцій. Наданo підходи для побудови візуалізації шуканого розв’язку. The authors consider a meshless method to solve 3D boundary-value problems of nonstationary heat conduction. It is implemented through an iterative scheme based on a combination of double substitution method and the method of fundamental solutions with the use of atomic radial basis functions. The approaches to the visualization of the desired solution are considered.