Особливості формування бази первинних даних інформаційно-аналітичної системи супроводження бюджетного процесу - Довгий, С.О.; Трофимчук, О.М.; Копійка, О.В.; Россов, П.Б.; Сіверський, П.М.; Лебідь, О.Г. (Математичне моделювання в економіці, 2013)
У статті розглянуті питання підвищення ефективності та прозорості прийняття управлінських рішень щодо бюджетного процесу в Україні на основі формування бази первинних даних інформаційно-аналітичної системи супроводження бюджетного процесу. В статье рассмотрены вопросы повышения эффективности и прозрачности принятия управленческих решений относительно бюджетного процесса в Украине на основе формирования базы первичных данных информационно-аналитической системы сопровождения бюджетного процесса. The article deals with the questions of efficiency and transparency of management decisions in the Ukrainian budget process based on forming primary data base of information-analytical system which support the budget process.