Структура та основні функції інформаційно-аналітичних систем підтримки прийняття законодавчих рішень - Сергієнко, І.В.; Гуляницький, Л.Ф. (Математичне моделювання в економіці, 2013)
Розглянуто питання розробки принципів функціонування, інформаційних технологій, математичного забезпечення та архітектури компонентів систем підтримки прийняття рішень, які призначені для використання у складі інтегрованої інформаційно-аналітичної системи "Електронний Парламент". Рассмотрены вопросы разработки принципов функционирования, информационных технологий, математического обеспечения и архитектуры компонентов систем поддержки принятия решений, которые предназначены для использования в составе интегрированной информационно-аналитической системы "Электронный Парламент". We describe problems of development of functioning principles, information technologies, mathematical support and components architecture of decision support system, designed as a part of integrated informational and analytical system “e-Parliament”.