Модуль аналізу даних ІАСБП в Україні - Сембер, С.В.; Бондаренко, В.М. (Математичне моделювання в економіці, 2013)
У статті висвітлено основні проблеми інформаційного забезпечення та подано основні блоки модуля аналізу даних ІАСБП в Україні. Визначено основні переваги створеного інформаційного ресурсу та перспективи його удосконалення. Охарактеризовано функціональні можливості кожного із блоків модуля аналізу даних ІАСБП, серед яких: користувачі, таблиці, допоміжні дані, інформаційна база, аналіз даних, ввід даних, контакти. Основні результати викладено у висновках. В статье отражены основные проблемы информационного обеспечения и поданы основные блоки модуля анализа данных ИАСБП в Украине. Определены основные преимущества созданного информационного ресурса и перспективы его усовершенствования. Охарактеризованы функциональные возможности каждого из блоков модуля анализа данных ИАСБП, среди которых: пользователи, таблицы, вспомогательные данные, информационная база, анализ данных, ввод данных, контакты. Основные результаты изложены в выводах. The article highlights the main issues of information security and presents the basic blocks of data analysis module IASBP in Ukraine. The main benefits of the created information resource and the prospects of its improvement are determined. The Functionality of each module blocks of data analysis IASBP including users, tables, supporting data, information database, data analysis, data entry, contact is characterized. The main results are presented in conclusions.