Концептуальні положення моделювання регіональної підсистеми обґрунтування бюджетно-податкової політики держави - Вишневський, В.П.; Лепа, Р.М.; Авксєнтьєв, М.Ю. (Математичне моделювання в економіці, 2013)
У статті пропонується наукове обґрунтування і реалізація на рівні інформаційних технологій комплексу економіко-математичних моделей для прогнозування впливу загальнодержавних податків на економіку області і бюджетну систему та для вибору варіанта бюджету. В статье предлагается научное обоснование и реализация на уровне информационных технологий комплекса экономико-математических моделей для прогнозирования влияния общегосударственных налогов на экономику области и бюджетную систему и для выбора варианта бюджета. In the article the scientific rationale and implementation of information technology at the complex economic and mathematical models to predict the impact of taxes on the economy of the region and the budget system and budget to select the option is proposed.