Прогнозування розвитку економіки Кіровоградської області у складі інформаційно-аналітичної системи супроводження бюджетного процесу - Білоцерківець, О.Г.; Яценко, Г.Ю. (Математичне моделювання в економіці, 2013)
У статті здійснений аналіз основних тенденцій соціально-економічного розвитку Кіровоградської області за окремими видами економічної діяльності, що повністю відображають специфіку функціонування економіки регіону. Проаналізовані результати сценарних прогнозів розвитку економіки області на середньострокову перспективу та очікуваних змін доходів бюджетної системи. На основі сценарних прогнозів динаміки реального та суспільного сектора регіону визначена динаміка потенціалу бюджетоутворення. В статье осуществлен анализ основных тенденций социально-экономического развития Кировоградской области по отдельным видам экономической деятельности, полностью отражающим специфику функционирования экономики региона. Проанализированы результаты сценарных прогнозов развития экономики области на среднесрочную перспективу и ожидаемых изменений доходов бюджетной системы. На основе сценарных прогнозов динамики реального и общественного сектора региона определена динамика потенциала бюджетообразования. The paper made analysis of the major trends in socio-economic development of the Kirovohrad region, some economic activities that fully reflect the functioning of the economy of the region. The results of scenario forecasts for the region's economy in the medium term and the expected changes in revenue budget system. Based on scenario forecasts for real and public sector region defined dynamic capabilities budgeting.