Моделі потоків даних в системі функціонування економіки - Лепа, Р.М. (Математичне моделювання в економіці, 2013)
В статті розроблено модельний інструментарій інформаційно-аналітичного супроводу бюджетного процесу. Представлено модель потоків даних інформаційно-аналітичної системи супроводження бюджетного процесу та декомпоновано у вигляді ієрархії діаграм потоків даних. В статье разработан модельный инструментарий информационно-аналитического сопровождения бюджетного процесса. Представлена модель потоков данных информационно-аналитической системы сопровождения бюджетного процесса и декомпозирована в виде иерархии диаграмм потоков данных. In the article a model of information-analytical tools support the budget process is developed. The model data flow information and analytical support of the budget process and decomposed as a hierarchy of data flow diagrams.